Semifinalen

Semifinalen afholdes søndag den 10. november 2019 i Odense. Her skal der inden for 3 timer tilberedes 1 ret ud fra en udleveret råvarekasse. Retterne skal fremstilles til 5 couverter og forestille at være en del af en 3 retters menu.

Ved semifinalen arbejder deltagerne alene. Deltagerne må udelukkende medbringe personligt værktøj og udstyr (sukker- og kombitermometer, chiffonflaske, silikonemåtter, mandolinjern, microplane rivejern, paletter, pincetter, knive samt egne gryder, pander, forme, håndmikser, stavblender og blender). Der må således ikke medbringes nogen form for råvarer, pynt, service og ting lavet på forhånd. Der bliver foretaget kontrol, og konsekvensen af at bryde ovenstående retningslinjer er bortvisning.

Blandt deltagerne i semifinalen vil de 10 bedste blive udtaget som finalister til Årets Kok 2020. Herudover vil der blive udtaget en reserve til finalen. De 3 bedst placerede ved semifinalen får lov til at vælge startnummer til finalen.

Helt ekstraordinært er det blevet besluttet, at der denne gang vil være 17 deltagere i semifinalen. En del af feltet er så tæt, at det er mest fair på denne måde, vurderede det stjernespækkede dommerpanel.

Semifinalisterne er:

  • Andreas Schou Hougaard, Scandic The Mayor
  • Bjarke Jeppesen, Hotel Hesselet
  • Brian Pedersen, Address
  • Habibullah Khaliqdad, Comwell Holte
  • Jakob Lyngsø, Bistro Boheme
  • Jens Vincent, Restaurant Tree Top
  • Kristian Lilholt Kirk Hedegaard
  • Kristoffer Madsen, Sortebro Kro
  • Mads F Kærsaa, Hotel Arnfeldt
  • Magnus Carlsen, Restaurant Alchemist
  • Marc Foged Stockmarr, God Smag
  • Michael Nørtoft, Restaurant Ti Trin Ned
  • Nicklas Skov, Dragsholm Slot
  • Peter Frydkjær, Pfood/Hjorths Badehotel
  • René Trane, The Balcony
  • Tommy Jespersen, Falsled Kro
  • Tore Peter Weile, Sukaiba

Følg konkurrencerne på HORESTAs Facebook-side Gastrofighters.