HORESTA har i år lavet sin egen julekalender. En kalender med de klassiske 24 låger, der åbnes dag for dag frem til den 24. december. Med andre ord en helt klassisk nedtælling til juleaften.

Men her hører lighederne så også op med andre kalendere, der er fyldt med kravlenisser, snemænd, chokolade eller lakrids.

HORESTAs julekalender vil nemlig frem til dagen, hvor julemanden traditionen tro deler gaver ud, fremsætte et ønske for hver dag. Et ønske til politikerne om handling, som vil styrke hotel-, restaurant- og turisterhvervet og dermed samtidig løfte erhvervets bidrag til samfundsøkonomien.

”Hotel-, restaurant- og turisterhvervet er et af de stærkeste væksterhverv, og sådan har det været i mange år. Det betyder samtidig, at vi som erhverv i stigende grad bidrager til vækst, udvikling og velstand i det øvrige samfund. Men potentialet er endnu større, hvis vi får nogle rammevilkår, som gør det lettere at drive virksomhed. Det vil vi gerne synliggøre over for politikerne og alle andre på denne lidt utraditionelle måde”, siger HORESTAs viceadm. direktør, Jeppe Møller-Herskind.

Vi åbner den daglige låge på både LinkedIn og Instagram. Følg os og følg med allerede fra i dag.

Log ind