Årets Kok 2017

Årets Kok

Årets Kok 2017 blev Peter Yung Worth Jacobsen fra Restaurant Kanalen.

Semifinalist 2017 

Tirsdag den 21. marts 2017 blev der dystet på Hotel- & Restaurantskolen i København mod ni andre af Danmarks dygtigeste kokke om at få den berømte guldmedalje om halsen.

Med en kombination af intens koncentration og stor kreativitet, løb Peter Yung Worth Jacobsen

med sejren. Sammen med den fornemme titel fik han overrakt en check på 40.000 kr.

Medaljerne blev således fordelt:

Vinder:
Peter Yung Worth Jacobsen, Restaurant Kanalen i København

Sølv:
Nikolaj Schmidt Skadborg, Restaurant Sletten i Humlebæk

Bronze:
Dennis Bang Carlsen, Restaurant Bühlmann i Aalborg

 

Dommerpanelet 2017 bestod  af:

  • Thorsten Schmidt, Malling & Schmidt, Risskov
  • Bo Jacobsen, Restaurationen, København
  • Rasmus Kofoed, Restaurant Geranium, København
  • Per Hallundbæk, Falsled Kro, Millinge
  • Mette Hvarre Gassner, Restaurant Ti Trin Ned, Fredericia
  • Tommy Raanti, Fish & Cow / Tango, Stavanger
  • Anita Klemensen, Cottagerne, Klampenborg

Konsulent: Per Mandrup