Årets Kok 2017

Årets Kok

Årets Kok 2018 blev Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg

 

Foruden en kendt dessertopgave, skulle finalisterne kreere en forret med stenbider og jomfruhummer samt en hovedret med lammesaddel, nyrer og brisler ud fra en hemmelig råvarekasse, som de fik udleveret på dagen.

Denne udfordring løste Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg bedst af alle, og han kan derfor kalde sig Årets Kok 2018. med sejren. Sammen med den fornemme titel fik han overrakt en check på 40.000 kr.

Medaljerne blev således fordelt:

Vinder:
Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg

Sølv:
Marc Foged Stockmarr fra God Smag i Hellerup nord for København

Bronze:
Kristoffer Ringsing fra Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia

 

Dommerpanelet 2018 bestod  af:

  • Thorsten Schmidt, Malling & Schmidt, Risskov
  • Bo Jacobsen, Restaurationen, København
  • Rasmus Kofoed, Restaurant Geranium, København
  • Per Hallundbæk, Falsled Kro, Millinge
  • Mette Hvarre Gassner, Restaurant Ti Trin Ned, Fredericia
  • Tommy Raanti, Fish & Cow / Tango, Stavanger
  • Anita Klemensen, Cottagerne, Klampenborg