Årets Kok 2017

Bedømmelse

Årets Topscorer:
Et element i konkurrencen den 21. marts 2017 er kåringen af Årets Topscorer og tildeles den forret, hovedret eller dessert, som samlet har opnået flest point.

Bedømmelse:
Ved bedømmelsen præsenteres den tilberedte menu således:

De 3 couverter til dommerne anrettes (alt efter opgavens ordlyd) på fad eller tallerken til præsentation og smag for dommerpanelet, en couvert tallerkenanrettes til fotografering og udstilling og endelig skal de sidste 6 couverter anrettes (alt efter opgavens ordlyd) på fad eller tallerken, således at finalisterne til Årets Tjener kan servere dem for en række specielt indbudte gæster. Hvis der anrettes på fad, skal couverten til fotografering og udstilling præsenteres for dommerne inden udstilling.

Der bedømmes på:
• Helhedsindtryk
• Harmoni og komposition
• Smag
• Nyhedsværdi/kreativitet
• Udnyttelse af hovedemner
• Råvarehåndtering (hygiejne og køkkenøkonomi)


Præmier:
1. præmie kr. 40.000,00
2. præmie kr. 10.000,00
3. præmie kr. 5.000,00

Alle finaledeltagere får et diplom og en gave for deres deltagelse i konkurrencen.